You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228

Информации за испорака

Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите возила и истата се врши до секое населено место во Охрид и околината.

ЦЕНАТА ЗА ИСПОРАКА е 50 денари за вкупна нарачка до 500 денари, а за нарачките кои ја надминуваат сумата од 500 денари, ИСПОРАКАТА Е БЕСПЛАТНА.

Доставата се врши во рок од 2 часа од нарачката секој работен ден од Понеделник до Петок од 10:00 до 20:00 а Во Сабота од 10:00 до 14:00.

Доколку сакате испораката да биде во одреден термин во денот напишете во коментар при спроведување на вашата нарачка.

Доставата не се врши само во недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници).

Секоја ваша нарачка пред да биде испорачана е уредно и безбедно спакувана за да не може да дојде до оштетување на истата. Нарачателот е должен да го провери производот веднаш откако ќе му биде доставен и доколку увиди било каков недостаток или оштетување на истиот должен е веднаш да пријави на лицето кое ја доставило пратката.

Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на 046288228 или на email info@viafarm.mk