Defendyl Imunoglukan P4H D3 капсули за возрасни, 30 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Defendyl Imunoglukan P4H D3 капсули за возрасни, 30 капсули


  • Шифра: 1002320
  • Производител: MEDIS
830 ден.

Defendyl Imunoglukan P4H D3 капсули за возрасни, 30 капсули.

Збогатената формула на Defendyl-Imunoglukan P4H капсули со витамин Д3 ќе ги замени досегашните Defendyl-Imunoglukan P4H капсули кои веќе нема да бидат достапни за нарачки.
И покрај збогатениот состав, цената на производот останува иста:

Состојките на Defendyl-Imunoglukan P4H D3 капсулите делуваат синергистички и на тој начин допринесуваат за подобра функција на имунолошкиот систем, како и за намалување на заморот и исцрпеноста.

ПРИРОДЕН IMG – ИМУНОМОДУЛАТОР
Патентиран, стандардизиран, бета-(1,3/1,6)-Д-глукан изолиран од печурката буковка, делува на неспецифичниот и специфичниот имунитет.

• ВИТАМИН Ц
Го стимулира производството и функционирањето на неутрофили, лимфоцити и фагоцити. Висока концентрација на витамин Ц е неопходна за подобрување на фагоцитозата.

• ВИТАМИН Д – ИМУНОМОДУЛАТОР
Делува на неспецифичниот и специфичниот имунитет.

• ЦИНК
Учествува во повеќе од 100 ензимски процеси, неопходен за функционирање на имунолошкиот систем, како и за раст и развој.


Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!

За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Дозирање:
• Превентивна примена: за деца над 6 години и возрасни 1 капсула на ден
• Акутна примена: 2 капсули на ден во период од 5 дена, потоа се продолжува со 1 капсула на ден.

MEDIS

MEDIS