Novalac 2 последователна млечна формула за продолжување на хранењето од 6-12 месеци :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Novalac 2 последователна млечна формула за продолжување на хранењето од 6-12 месеци


  • Шифра: 0007578
  • Производител: Novalac
530 ден.

Novalac 2 последователна млечна формула за продолжување на хранењето од 6-12 месеци 400g.


Novalac

Novalac