Pro Beta Glucan 1275mg кесички за имунитет :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Pro Beta Glucan 1275mg кесички за имунитет


  • Шифра: 0019025
  • Производител: PharmaS
1.450 ден.

Pro Beta Glucan 1275mg кесички за имунитет,30 кесички.

Што е ПроБета Глукан 1275 мг?

Тоа е високо квалитетен производ за зајакнување на имунитетот, заснован на бета-глукан и пробиотици (Bifidobacterium animallis ssp.lactis,) дополнети со витамини Ц (200 mg), Д (200 i.e) и Цинк (10 mg). Содржи високопрочистен, најактивен 1,3 / 1,6 бета глукан од квасец(S.cerevisiae) во доза од 1275 мг. која е три пати поголема во однос на постоечките препарати на пазарот, а со тоа има и далеку посилно и поефективно дејство. Препаратот е од природно потекло, без познати несакани ефекти, погоден за употреба за целото емејство, вклучувајќи деца над 12 години, возрасни и постари лица.

Иновација – единствена комбинација на пазарот

Ефикасност – една доза на ден

Безбедност – без несакани ефекти

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

Употреба:

Растворете 1 ќесичка во чаша со вода.

PharmaS

PharmaS