Herbal Sept Kids Immun лижавчиња, 6 лижавчиња :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Herbal Sept Kids Immun лижавчиња, 6 лижавчиња


  • Шифра: 1000739
  • Производител: Dr.Theiss
215 ден.

Herbal Sept Kids Immun лижавчиња, 6 лижавчиња.

Лижавчиња со витамин Ц, екстракти од бозел и плодови од волчји трн.

Витаминот Ц придонесува за нормална функција на имуниот систем. Екстрактите од бозел и плодови на волчји трн го подржуваат имуниот систем. 


Употреба:

Деца од 4-14 години 1 лижавче на ден. Млади и возрасни 3 лижавчиња на ден.

Dr.Theiss

Dr.Theiss