Angal спреј за грло 30ml :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Angal спреј за грло 30ml


  • Шифра: 0010547
  • Производител: Lek
265 ден.

Angal спреј за грло 30ml.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

Lek

Lek