Информации за испорака :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Информации за испорака

Испораката на вашите нарачки се врши преку нашите возила и истата се врши до секое населено место во Охрид и околината.

Доставата за Охрид, Струга и Вевчани е бесплатна!

За останатите градови цената за испорака е 100 денари за вкупна нарачка до 1.500 денари, а за нарачките кои ја надминуваат сумата од 1.500 денари, испораката е бесплатна.

Доставата се врши во рок од 2 часа од нарачката секој работен ден од Понеделник до Петок од 10:00 до 20:00 а Во Сабота од 10:00 до 14:00. Доколку сакате испораката да биде во одреден термин во денот напишете во коментар при спроведување на вашата нарачка. Доставата не се врши само во недела и во денови кои се прогласени за неработни (државни и верски празници). Секоја ваша нарачка пред да биде испорачана е уредно и безбедно спакувана за да не може да дојде до оштетување на истата. Нарачателот е должен да го провери производот веднаш откако ќе му биде доставен и доколку увиди било каков недостаток или оштетување на истиот должен е веднаш да пријави на лицето кое ја доставило пратката. Доколку имате потреба од повеќе информации слободно контактирајте не на 046288228 или на email info@viafarm.mk