MULTI ESSENCE витамини Д3 2000IU меки каспули за возрасни,30 капсули 1+1 ГРАТИС :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
MULTI ESSENCE витамини Д3 2000IU меки каспули за возрасни,30 капсули 1+1 ГРАТИС


  • Шифра: 1000316
  • Производител: Alkaloid
230 ден.

MULTI ESSENCE витамини Д3 2000IU меки каспули за возрасни,30 капсули.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

Alkaloid

Alkaloid