ABOPHARMA MAGNESIUM 1000 таблети, 30 таблети 1+1 ГРАТИС :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
ABOPHARMA MAGNESIUM 1000 таблети, 30 таблети 1+1 ГРАТИС


  • Шифра: 1003175
  • Производител: ABOPharma
390 ден.

ABOPHARMA  MAGNESIUM 1000 таблети, 30 таблети.

 МАГНЕЗИУМ 1000 е создаден за да докаже дека постои живот без грчеви ! 
 МАГНЕЗИУМ 1000 го подобрува опоравувањето на мускулите после напорен тренинг.
 Секојдневна употреба на МАГНЕЗИУМ 1000 придонесува за: 
-нормалната функција на срцевиот мускул;
- нормална функција на нервниот систем;
- квалитетен сон;
- намалување на мускулни болки и грчеви.ABOPharma

ABOPharma