EMED Инхалатор A1503-Среќен тигар :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
EMED Инхалатор A1503-Среќен тигар


  • Шифра: 1002211
  • Производител: Elettroplastica,Italy
2.100 ден.

EMED Инхалатор A1503.

- медицински уред за аеросолна терапија со детски дизајн

- јачина: 2,5 бари

- сетот содржи:

- маска за деца х1

- маска за возрасни х1

- резервоар за лек х 1

- црево за поврзување х 1

- назален дел х 1

- дел за уста х 1