O2 VIGOR мини преносен инхалер со концентриран чист кислород,12 литри 120 вдишувања :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
O2 VIGOR мини преносен инхалер со концентриран чист кислород,12 литри 120 вдишувања


  • Шифра: 0020994
  • Производител: O2 VIGOR
665 ден.

O2 VIGOR мини преносен инхалер со концентриран чист кислород,12 литри 120 вдишувања.

Мини преносен инхалер со концентриран чист кислород (99,5%) за секојдневна употреба!

За ревитализација на Вашето тело и ум. Секојдневните физички и психички активности, како и стресот, алкохолот и сл. придонесуваат за намалена количина на кислород во телото. Со вдишување на чист кислород Вашето тело и мозокот се ревитализираат и со тоа се зголемува Вашата сила, енергија и продуктивност!

Овој производ е особено погоден за употреба при/за:

   - Спортување (сите видови)
  -  Планинарење (особено при поголема надморска висина каде кислородот е поредок)
   - Освежување на лицето и телото
    -Голем притисок/стрес/нервоза/деконцентрација
   - Пијанство / Мамурлак
  -  Постари особи
   - Возачи
   - Ревитализација на телото

Напомена:

    За ЕДНОКРАТНА употреба! Не се полни повторно!
    САМО за рекреативна употреба!
    Производот не заменува терапија препишана од доктор! Овој производ не е наменет да дијагностицира, третира, лекува или да спречи било каква болест!
    БОЦИТЕ НЕ СЕ ПРАЗНИ! Наполнети се со компресиран чист кислород! Кислородот е лесен гас!

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацeвт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!Употреба:

-Извадете го заштитниот капак. Поврзете ја маската со боцата.

-Откако ќе ја поврзете наместете ја маската така што устата и носот да бидат покриени.

-Притиснете го спрејот (3-5 секунди) и вдишете нормално.

-По апликацијата, вратете ја маската и затворете го заштитниот капак.