BIMUNAL IMUNO сируп за деца 300ml 2+1 ГРАТИС :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
BIMUNAL IMUNO сируп за деца 300ml 2+1 ГРАТИС


  • Шифра: 1004600
  • Производител: 4U pharma
1.760 ден.

BIMUNAL IMMUNO сируп за деца 300ml.

BIMUNAL IMUNO содржи екстракт од плод на црн бозел, сега во значително поголема количина -новиот BIMUNAL IMUNO содржи три пати повеќе екстракт од плод на црн бозел во препорачаната дневна доза.

Покрај екстрактот од плод на бозел, BIMUNAL IMUNO содржи и спрашена пулпа од плод на баобаб, ацерола, цинк, бакар, витамини Ц и Д. Плодот од баобаб е храна богата со природни витамини, минерали и растителни влакна со висока концентрација, а поради единствениот нутритивен состав, честопати се нарекува и „супер овошје“. Плодот од баобаб содржи природни витамини Ц, Д, А, Е, Б комплекс како и минерали: калциум, магнезиум, цинк, калиум и железо.

Сирупот BIMUNAL IMUNO е наменет за подигнување и зајакнување на имунолошкиот систем кај децата, особено во периодот од септември до март, кога децата одат во градинки и училишта и кога фреквенцијата на респираторни инфекции е екстремно висока.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!

За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

4U pharma

4U pharma