You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Artelac Splash капки за очи за брзо и природно хидрирање на суви очи

Artelac Splash капки за очи за брзо и природно хидрирање на суви очи,30 x 0.5 поединечни дози. Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

500ДЕН.

Entan капсули за возрасни

Entan капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

495ДЕН.

Eye Vit plus капсули за возрасни

Eye Vit plus капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

1,110ДЕН.

IRIDIUM гази за око

IRIDIUM гази за око,20 гази.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

680ДЕН.

IRIVIST occhi капсули за возрасни

IRIVIST occhi капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

795ДЕН.

Lutein complex plus капсули за очи

Lutein complex plus капсули за очи,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

780ДЕН.