You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
B-complex таблети

B-complex таблети,60 обложени таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

160ДЕН.

B-complex таблети

B-complex таблети,30 обложени таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

95ДЕН.

HEPAFAR forte капсули за возрасни

HEPAFAR forte капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

665ДЕН.

Leviker таблети за возрасни

Leviker таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

825ДЕН.

LIvercare таблети за возрасни

LIvercare таблети за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

870ДЕН.

LIveril таблети за возрасни

LIveril таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

1,205ДЕН.