You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
COMPOSITA Mama капсули за возрасни

COMPOSITA Mama капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

930ДЕН.

Femibion 1 промотивен сет 1+1 таблети за трудници

Femibion 1 таблети за трудници,30 мултивитамински таблети.Таблетите се наменети од моментот на планирање на бременоста до крајот на 3-тиот месец на бременоста.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканит..

1,350ДЕН.

Femibion 1 таблети за трудници

Femibion 1 таблети за трудници,30 мултивитамински таблети.Таблетите се наменети од моментот на планирање на бременоста до крајот на 3-тиот месец на бременоста.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканит..

650ДЕН.

Femibion 2 промотивен сет 1+1 таблети+капсули за трудници

Femibion 2 промотивен сет 1+1 таблети+капсули за трудници,30 мултивитамински таблети+30 капсули Omega.Таблетите се наменети од четвртиот месец на бременоста до крај на периодот на лактација.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатство..

1,700ДЕН.

Femibion 2 таблети+капсули за трудници

Femibion 2 таблети+капсули за трудници,30 мултивитамински таблети+30 капсули Omega.Таблетите се наменети од четвртиот месец на бременоста до крај на периодот на лактација.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот..

990ДЕН.

Pregnacare breast-feeding  таблети+Omega-3 капсули за доилки

Pregnacare breast-feeding  таблети за доилки,28 мултивитамински таблети+28 Omega-3 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

880ДЕН.