Заштита на црн дроб

B-complex таблети

B-complex таблети

B-complex таблети,60 обложени таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!З..

160ДЕН.

B-complex таблети

B-complex таблети

B-complex таблети,30 обложени таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!З..

95ДЕН.

HEPAFAR forte капсули за возрасни

HEPAFAR forte капсули за возрасни

HEPAFAR forte капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

665ДЕН.

Leviker таблети за возрасни

Leviker таблети за возрасни

Leviker таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

825ДЕН.

LIvercare таблети за возрасни

LIvercare таблети за возрасни

LIvercare таблети за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатствот..

870ДЕН.

LIveril таблети за возрасни

LIveril таблети за возрасни

LIveril таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

1,205ДЕН.

Polivit B таблети

Polivit B таблети

Polivit B таблети,витамини Б-комплекс 30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го у..

100ДЕН.

SilimarinDUO таблети за возрасни

SilimarinDUO таблети за возрасни

SilimarinDUO таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

165ДЕН.

Silymarin таблети за возрасни

Silymarin таблети за возрасни

Silymarin таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатствот..

295ДЕН.

Прикажани од 1 до 9 од вкупно 9 (1 страна/и)