Заштита на срце и крвни садови

BioKrill Active капсули за возрасни

BioKrill Active капсули за возрасни

BioKrill Active капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

385ДЕН.

Entan капсули за возрасни

Entan капсули за возрасни

Entan капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!&n..

495ДЕН.

Hartikol капсули за возрасни

Hartikol капсули за возрасни

Hartikol  капсули за возрасни,30 капсули. Комбинација од црвен ориз+екстракт од лист од артичок..

653ДЕН.

Kardiol кесички за возрасни

Kardiol кесички за возрасни

Kardiol кесички за возрасни, 30 монодозни кесички.Комбинација од коњак глукоманан и црвен ферментира..

1,420ДЕН.

Omega-3 1000 mg капсули за возрасни

Omega-3 1000 mg капсули за возрасни

Omega-3 1000 mg капсули за возрасни,100 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го уп..

605ДЕН.

Omega-3 1000 mg+10mg Vitamin E капсули за возрасни

Omega-3 1000 mg+10mg Vitamin E капсули за возрасни

Omega-3 1000 mg+10mg Vitamin E капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно пр..

220ДЕН.

Omega-3 1000mg 1+1 промотивен пакет капсули за возрасни

Omega-3 1000mg 1+1 промотивен пакет капсули за возрасни

Omega-3 1000mg  за возрасни 1+1 промотивен пакет капсули ,90+90 капсули.Пред употребата на леко..

450ДЕН.

Omega-3 капсули за возрасни

Omega-3 капсули за возрасни

Omega-3 капсули за возрасни,50 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!..

220ДЕН.

Прикажани од 1 до 8 од вкупно 8 (1 страна/и)