Дијабетес

ALAnerv капсули за возрасни

ALAnerv капсули за возрасни

ALAnerv капсули за возрасни,20 меки капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

1,125ДЕН.

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни

Cimet protect таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

254ДЕН.

DIAVRON таблети за дијабетичари

DIAVRON таблети за дијабетичари

DIAVRON таблети за дијабетичари,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатств..

520ДЕН.

Прикажани од 1 до 3 од вкупно 3 (1 страна/и)