Дигестивен тракт и метаболизам

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон

Alvogen O.R.S. шумливи таблети со вкус на лимон,12 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимател..

270ДЕН.

Antimetil таблети

Antimetil таблети

Antimetil таблети,30 таблети.Antimetil содржи ѓумбир кој придонесува за доброто варење на храната. А..

440ДЕН.

Apuretin Slim капсули за возрасни

Apuretin Slim капсули за возрасни

Apuretin Slim капсули за возрасни,60 капсули.Пред употреба внимателно да се прочита упатството! За и..

489ДЕН.

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс

Betavitevit B таблети пивски квасец со додатокк на Б-комплекс,40 таблети.Пред употребата на лекот вн..

165ДЕН.

BioGaia Protectis капки за деца

BioGaia Protectis капки за деца

BioGaia Protectis капки за деца 5ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ..

630ДЕН.

BioGaia Protectis таблети за џвакање со вкус на јагода

BioGaia Protectis таблети за џвакање со вкус на јагода

BioGaia Protectis таблети за џвакање со вкус на јагода,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателн..

280ДЕН.

Carbomed 150mg таблети

Carbomed 150mg таблети

Carbomed 150mg таблети,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ри..

200ДЕН.

Diarino ORS кесички

Diarino ORS кесички

Diarino ORS кесички,10 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатствот..

360ДЕН.

DIASTOP direct ќесички

DIASTOP direct ќесички

DIASTOP direct ќесички,10 монодозни ќесички со вкус на јагода и малина.Пред употребата на лекот вним..

284ДЕН.

DIASTOP probio капсули

DIASTOP probio капсули

DIASTOP probio капсули ,10 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За р..

180ДЕН.

Duobiotic капсули

Duobiotic капсули

Duobiotic капсули,10 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

238ДЕН.

ENHYDRIA кесички

ENHYDRIA кесички

ENHYDRIA кесички,6 монодозни кесички од по 15ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го уп..

360ДЕН.

Espumisan L перорална емулзија за деца

Espumisan L перорална емулзија за деца

Espumisan L перорална емулзија за деца 30ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

355ДЕН.

Espumisan капсули за возрасни

Espumisan капсули за возрасни

Espumisan капсули за возрасни,25 меки  капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

220ДЕН.

Espumisan капсули за возрасни

Espumisan капсули за возрасни

Espumisan капсули за возрасни,50 меки  капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте г..

405ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 43 (3 страна/и)