Анемија

Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни

Feroglobin B12 капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упат..

530ДЕН.

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички за возрасни

Ferrolin C кесички  за возрасни,24 монодозни кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

350ДЕН.

Ferropil Complex таблети за возрасни

Ferropil Complex таблети за возрасни

Ferropil Complex таблети  за возрасни,40 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте..

455ДЕН.

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни

Fersan Forte таблети за возрасни,30 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

370ДЕН.

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти

Floradix тоник со железо,витамини и билни екстракти 250ml.Пред употребата на лекот внимателно прочит..

645ДЕН.

Folivit Fero капсули за возрасни

Folivit Fero капсули за возрасни

Folivit Fero капсули за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатст..

320ДЕН.

Haemovit Plus капсули за возрасни

Haemovit Plus капсули за возрасни

Haemovit Plus капсули  за возрасни,30 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го..

730ДЕН.

Lievit B12 капсули за возрасни

Lievit B12 капсули за возрасни

Lievit B12 капсули за возрасни,60 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатство..

620ДЕН.

Methyl B12 пастили за возрасни

Methyl B12 пастили за возрасни

Methyl B12 пастили за возрасни,100 пастили.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатств..

920ДЕН.

Methylcobalamin таблети за возрасни

Methylcobalamin таблети за возрасни

Methylcobalamin таблети за возрасни,60 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упа..

950ДЕН.

Sideral  капсули за возрасни промотивен пакет 1+1 ГРАТИС

Sideral капсули за возрасни промотивен пакет 1+1 ГРАТИС

Sideral капсули  за возрасни  промотивен пакет 1+1 ГРАТИС.Пред употребата на лекот внимате..

730ДЕН.

Sideral Folic кесички за возрасни

Sideral Folic кесички за возрасни

Sideral Folic кесички за возрасни,20 кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

840ДЕН.

Sideral Forte капсули за возрасни

Sideral Forte капсули за возрасни

Sideral Forte капсули за возрасни,20 капсули.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатс..

955ДЕН.

Sideral Gocce 30ml шише+кесичка од 1,9g

Sideral Gocce 30ml шише+кесичка од 1,9g

Sideral Gocce 30ml шише+кесичка од 1,9g.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

725ДЕН.

Vitamin B12 спреј

Vitamin B12 спреј

Vitamin B12 спреј 20ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и нес..

980ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 16 (2 страна/и)