You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
MOLLY ANTISEPTIC гел за дезинфекција на раце без употреба на вода и сапун

MOLLY ANTISEPTIC гел за дезинфекција на раце без употреба на вода и сапун,490 ml.Гел за суво миење и дезинфицирање на раце.Употреба: 2-3ml се става на чисти и суви раце,се втриува 30 секунди...

155ДЕН.

OCTENISEPT спреј

OCTENISEPT спреј 50ml.Octenisept е современ антисептик кој до сега најдобро ги исполнува барањата за идеален антисептик. Претставува уникатна комбинација на октенидин и феноксиетанол со сеопфатно, брзо и сигурно антимикробно делување и одличен безб..

299ДЕН.