You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Becutan multi immuno кесички за деца+подарок боенка

Becutan multi immuno кесички за деца,14 кесички.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

340ДЕН.

Becutan multi omega3 сируп за деца+подарок сложувалка

Becutan multi omega3 сируп за деца 250 мl.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

600ДЕН.

BIMUNAL сируп за деца

BIMUNAL сируп за деца 150ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

390ДЕН.

CURAPROX PERIOPLUS+ SUPPORT паста за заби+гратис Curaprox четка за заби

CURAPROX PERIOPLUS+ SUPPORT паста за заби 75ml...

445ДЕН.

Defendyl  сируп за деца ПРОМОТИВЕН ПАКЕТ 1+1 ГРАТИС

Defendyl сируп за деца  120ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

875ДЕН.

Femibion 1 промотивен сет 1+1 таблети за трудници

Femibion 1 таблети за трудници,30 мултивитамински таблети.Таблетите се наменети од моментот на планирање на бременоста до крајот на 3-тиот месец на бременоста.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството! За ризикот и несаканит..

1,350ДЕН.