Против болка

Allga San akut Genu специјална маст за колено

Allga San akut Genu специјална маст за колено

Allga San akut Genu специјална маст за колено 50ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го..

310ДЕН.

Allga San akut Spasmus специјална маст зa масажа при мускулна напнатост

Allga San akut Spasmus специјална маст зa масажа при мускулна напнатост

Allga San akut Spasmus специјална маст зa масажа при мускулна напнатост 100ml.Пред употребата на лек..

375ДЕН.

Allga San Mobil Arnika гел за релаксирачка масажа

Allga San Mobil Arnika гел за релаксирачка масажа

Allga San Mobil Arnika гел за релаксирачка масажа 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитај..

300ДЕН.

Allga San Mobil Gel intensiv специјален гел за масажа

Allga San Mobil Gel intensiv специјален гел за масажа

Allga San Mobil Gel intensiv специјален гел за масажа 100ml.Пред употребата на лекот внимателно проч..

279ДЕН.

Benalgin таблети за возрасни

Benalgin таблети за возрасни

Benalgin таблети за возрасни,20 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

65ДЕН.

Blok max  гел за болки

Blok max гел за болки

Blok max  гел за болки 50g.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризи..

195ДЕН.

Blok max Duo 200mg/400mg таблети за возрасни

Blok max Duo 200mg/400mg таблети за возрасни

Blok max Duo 200mg/400mg таблети за возрасни,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитај..

148ДЕН.

Blok max forte 400mg таблети за возрасни

Blok max forte 400mg таблети за возрасни

Blok max forte 400mg таблети  за возрасни, 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочи..

125ДЕН.

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни

Blok MAX Rapid 400mg таблети за возрасни, 10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте ..

148ДЕН.

Blok max сируп за деца

Blok max сируп за деца

Blok max сируп за деца 100ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот..

135ДЕН.

Caffetin таблети за возрасни

Caffetin таблети за возрасни

Caffetin таблети за возрасни,12 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството..

60ДЕН.

Ibutop  гел за болки

Ibutop гел за болки

Ibutop  гел за болки 50g.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризико..

220ДЕН.

Ibutop  крем за болки

Ibutop крем за болки

Ibutop  крем за болки 50g.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризик..

200ДЕН.

Nalgesin S 275mg таблети за возрасни

Nalgesin S 275mg таблети за возрасни

Nalgesin S 275mg таблети  за возрасни,20 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте..

170ДЕН.

Nalgesin S 275mg таблети за возрасни

Nalgesin S 275mg таблети за возрасни

Nalgesin S 275mg таблети  за возрасни,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте..

113ДЕН.

Прикажани од 1 до 15 од вкупно 20 (2 страна/и)