You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Пон. - Пет. 10 - 20, Сабота 10 - 14 389-(0)-46-288-228
Andol+C vitamin  шумливи таблети за возрасни

Andol+C vitamin шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

160ДЕН.

Aspirin+C vitamin шумливи таблети за возрасни

Aspirin+C vitamin шумливи таблети за возрасни, 10 шумливи таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

190ДЕН.

Caffetin cold  таблети за возрасни

Caffetin cold таблети за возрасни,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

115ДЕН.

Caffetin COLD max кесички за возрасни

Caffetin COLD max кесички за возрасни, 10 монодозни кесички .Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

200ДЕН.

Caffetin cold plus таблети за возрасни

Caffetin cold plus таблети за возрасни,10 таблети.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

125ДЕН.

Daleron сируп за деца

Daleron сируп за деца 100 ml.Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт...

160ДЕН.