FORVITA C kids таблети за џвакање, 90 таблети :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
FORVITA C kids таблети за џвакање, 90 таблети


  • Шифра: 0011207
  • Производител: ReplekFarm
498 ден.

FORVITA C kids таблети за џвакање, 90 таблети.

Се препорачуваат при:

-недостаток на витамин Ц поради несоодветна и еднолична исхрана, намален апетит, диети
-земање на препарати на железо за да се зголеми апсорпцијата на железото
-состојби на зголемена потреба за витамин Ц: растење, голема физичка активност, стрес, висока телесна температура, инфекции, рани кои -тешко заздравуваат;
-треска, изгореници, долготрајно изложување на високи или ниски надворешни температури
-цревни заболувања (долготрајна дијареа), хируршки зафати


Replek

Replek