FUTURIVA TONGKAT ALI капсули, 50 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
FUTURIVA TONGKAT ALI капсули, 50 капсули


  • Шифра: 1003141
  • Производител: FUTURIVA
1.350 ден.

FUTURIVA TONGKAT ALI капсули, 50 капсули.

Tongkat Ali (Eurycoma Longifolia) е 100% природен екстракт, хербален/растителен производ
со потекло од регионот на Југоисточна Азија и често употребуван во древните Азиски
култури. Наменет за секојдневна употреба, спакуван во природни вегански капсули.

Бенефити од конзумирање на Тongkat Ali:
- Зголемена сила и издржливост
- Подобри атлетски перформанси
- Зголемена енергија
- Зголемено ниво на тестостерон


Преопорачана употреба: 1-2 пати дневно, по 1 капсула, на празен стомак. За спортисти и физички активни луѓе 1-2 капсули 30 мин пред физичка активност.