CLEAR O2 инхалер чист кислород под притисок 15l :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
CLEAR O2 инхалер чист кислород под притисок 15l


  • Шифра: 1002766
1.190 ден.

CLEAR O2 инхалер чист кислород под притисок 15l.

CLEAR O2 – Чист кислород под притисок 15L 99.5% чист кислород под притисок .

Обезбедува приближно 100 здива со времетраење од 2 секунди.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.