ABOPHARMA A-Z таблети, 30 таблети :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
ABOPHARMA A-Z таблети, 30 таблети


  • Шифра: 1003157
  • Производител: ABOPharma
405 ден.

ABOPHARMA A-Z таблети, 30 таблети.

Напнатоста и стресот како дел од секојдневниот живот, бараат одржување оптималното ниво на витамини и минерали во телото. Доколку било која од овие клучни супстанции се најде во дефицит, здравјето може да се влоши без предупредување. 
Abo Мultivitamin A-Z  ја обезбедуваат потребната количина витамини и минерали, со цел да се задоволат зголемените потреби на организмот за правилно фукционирање.


ABOPharma

ABOPharma