ABOPHARMA IMUNOHealth Kids сируп 100ml :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
ABOPHARMA IMUNOHealth Kids сируп 100ml


  • Шифра: 1003181
  • Производител: ABOPharma
960 ден.

ABOPHARMA IMUNOHealth Kids сируп 100ml 1+1 ГРАТИС.

 IMMUNOHELT KIDS го претвора вашето дете во непобедлив воин во борбата против вирусите!
 Сирупот е богат со лактоферин, кој има моќно антивирусно и антибактериско дејство. Неговата улога е да помогне во елиминирање на вирусите во моментот кога тие ќе влезат во телото.
 Содржината на бета глукани, инозитол, ацерола, бозел и цинк го подобруваат клеточниот имунолошки одговор и даваат интензивен заштитен ефект.
🛡Моќниот ефект на IMUNOHEALTH KIDS го штити детето изложено на ризик од инфекција, а за време на болест помага за брзо закрепнување на организмот.Начин  на употреба:

За деца до 12 години 5 мл дневно.

За деца над 12 години 10 мл дневно.

ABOPharma

ABOPharma