Defendyl Imunoglukan P4H D3 junior таблети за џвакање, 30 таблети :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Defendyl Imunoglukan P4H D3 junior таблети за џвакање, 30 таблети


  • Шифра: 1002816
  • Производител: MEDIS
620 ден.

Defendyl Imunoglukan P4H D3 junior таблети за џвакање, 30 таблети.

 Defendyl-Imunoglukan P4H D3 таблети за џвакање наменети за деца над 3 години. Една таблета содржи природен IMG, изолиран од печурката буковка (50 mg), витамин Д (10 µg = 400 IЕ) и цинк (5 mg). Таблетите имаат одличен вкус на малина и брзо се растопуваат во устата со џвакање.
ВКУСНИ ТАБЛЕТИ ЗА ЈАКНЕЊЕ НА ИМУНИТЕТОТ НА ДЕЦАТА
 за поддршка на имунолошкиот систем пред и за време на сезона на настинки
 за дополнително надополнување на витаминот Д
 помалку изостаноци од градинка и училиште
 одличен вкус на малина и едноставна употреба

Дозирање: Деца до 25 кг телесна тежина: 1 таблета на ден Деца над 25 кг телесна тежина: 2 таблети на ден Таблетите се земаат помеѓу два оброка со бавно џвакање или растоворање во уста. Може да се земаат подолг временски период.


MEDIS

MEDIS