EQUIDRAL перорален прашок за растварање, 10 ќесички :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
EQUIDRAL перорален прашок за растварање, 10 ќесички


  • Шифра: 1001803
  • Производител: BIOTRADING S.R.I.
534 ден.

EQUIDRAL перорален прашок за растварање, 10 ќесички.

Вашата тајна за избалансиран живот! Еквидралните кесички се додаток во исхраната индициран затретман на дехидрација предизвикана од акутни дијареи, изменета електролитичка рамнотежа, повраќање, гастроентеритис, хиперпотење.Содржи: цинк, минерални соли, потребни витамини кои допринесуваат при дехидрација.Има сладок вкус, и е во форма на кесички кои се практични за секоја торба.

Начин на употреба:

Прашокот од една ќесичка да се раствори во 250ml вода или две ќесички во 500ml вода и промешајте додека добро не се раствори.