Dr. Bacheff Pigment plus 120ml :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Dr. Bacheff Pigment plus 120ml


  • Шифра: 0005438
  • Производител: APIMEL
275 ден.

Dr. Bacheff Pigment plus 120ml.

Пигмент Плус е изработен од природни состојки и е производ на научната фотомедицина и народното искуство. Во својот состав има чист пчелин восок кој содржи провитамини А, Д, Е и природни екстракти кои стимулираат базна и индуцирана пигментација на кожата.
ДЕЈСТВО:

Пигмент Плус е изработен од природни состојки и е производ на научната фотомедицина и народното искуство. Во својот состав има чист пчелин восок кој содржи провитамини А, Д, Е и природни екстракти кои стимулираат базна и индуцирана пигментација на кожата. Правилно создадената и добро изразена пигментација е најдобрата заштита од прекумерно изложување на зрачење. Пигмент Плус ја масти и влажни кожата. Стекнатата пигментација е долготрајна. Не дозволува сончево оштетување и лупење на кожата. Оптималното сончање е вистински благодет за општата состојба на организмот.

ИНДИКАЦИИ:

Добивање пигментација, сува кожа, опекотини од прв степен.


ДОЗИРАЊЕ И НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Употреба: За добивање природен пигмент, Пигмент Плус се нанесува обилно на кожата во тек на сончањето. При опекотини од прв степен: добро изматете еден дел Пигмент Плус со два дела вода и добиениот крем нанесете го на оштетената кожа.

APIMEL

APIMEL