Nerita прашок за орален раствор, 30 ќесички :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Nerita прашок за орален раствор, 30 ќесички


  • Шифра: 1000436
  • Производител: Gruppo Farmaimpresa,Italy
1.260 ден.

Nerita прашок за орален раствор, 30 ќесички.

Додаток на исхраната на база на глукозамин сулфат корисен во сличаин на намален внес при диети или зголемена потреба за ваква хранлива материја.

Состав: една кесичка содржи 1500mg глукозамин сулфат.

Употреба:

Се препорачува една ќесичка дневно. Содржината да се раствори во во чаша со вода, добро да се промеша и сипие веднашпо растворањето, најдобро со оброк или после оброк.