Immuno Vitamins B-complex таблети, 500 таблети :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Immuno Vitamins B-complex таблети, 500 таблети


  • Шифра: 000067
1.650 ден.

Immuno Vitamins B-complex таблети, 500 таблети.

Придонесува за нормална функција на нервниот систем и за намалување на чувство на замор и
исцрпеност!
Придонесува за нормален енергетски метаболизам!
Додаток на исхрана – Б1, Б2, Б3, Б5, Б6, Б12.

Иммуно Б-комплекс филм-обложените таблети содржат:

-Витамин Б 1 (Thiamine hydrochloride) 3,60 mg % ПДВ* 327.27
-Витамин Б 2 (Riboflavin) 3,90 mg % ПДВ* 278.57
-Витамин Б 3 (Nicotinamide) 18,00 mg % ПДВ* 112.50
-Витамин Б 5 (Pantothenic acid во форма на Ca-D-Pantothenate) 5,00 mg % ПДВ* 83.33
-Витамин Б 6 (Pyridoxine hydrochloride) 2,00 mg % ПДВ* 357.14
-Витамин Б 12 (Cyanocobalamin ) 5,00 µg 200.00 % ПДВ* 200.00