MAGNE DORO LIQUID ќесички, 20 ќесички :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
MAGNE DORO LIQUID ќесички, 20 ќесички


  • Шифра: 0018257
  • Производител: FORTEX
385 ден.

MAGNE DORO LIQUID ќесички, 20 ќесички.

Состав : Една ќесичка содржи 815 mg магнезиум цитрат.
Течната форма на магнезиум цитрат нуди максимална апсорпција и поголема искористеност во организмот. Важно е и дека:
– цврстите и прашкасти форми на магнезиум тешко се апсорбираат во организмот
– магнезиумот придонесува за нормалното функционирање на метаболизмот и производството на енергија
– магнезиумот го намалува чувството на замор и слабост.


Начин на употреба:

1-2 ќесички на ден. Содржината на ќесичката се зема дирекно во устата.


FORTEX

FORTEX