Herbal Sept лижавчиња против кашлица, 6 лижавчиња + ПОДАРОК ПРИВЕЗОК ЗМЕЈЧЕ :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Herbal Sept лижавчиња против кашлица, 6 лижавчиња + ПОДАРОК ПРИВЕЗОК ЗМЕЈЧЕ


  • Шифра: 0016443
  • Производител: Dr.Theiss
204 ден.

Herbal Sept лижавчиња против кашлица, 6 лижавчиња + ПОДАРОК ПРИВЕЗОК ЗМЕЈЧЕ.

ХербалСепт Кидс кашлица е медицинско средство во форма на лижавчиња. Идеална фармацевтска форма за лесна употреба, прилагодена за најмалата популација. Содржи екстракт од исландски лишај, екстракт од тимјан, екстракт од бел слез, аронија во прав, витамин Ц.

Ја обложуваат слузницата на устата и грлото со заштитен слој и ја го олеснуваат кашлицата.
Начин на дејство:

-ја ублажуваат кашлицата
-ја намалуваат честота на кашлањето
-Го олеснува искашлувањето


Како се употребуваат лижавчињата ХербалСепт Кидс кашлица?

Деца постари од 3 години: 1 лижавче не повеќе од три пати на ден.

Препорачаната доза од три лижавчиња на ден не треба да се надминува.

Употребата на лижавчињата кај деца треба да биде во присуство на возрасен.

Доколку симптомите не се подобрат по 5 дена од употребата, треба да се консултирате со лекар.                             
 

Мерки за претпазливост и посебни предупредувања

Лижавчињата ХербалСепт Кидс кашлица не се наменети за употреба кај деца помали од 3 години или кај лица со позната препсетливост на некоја од супстанциите во состав на производот.

Информација за дијабетичари: Лижавчињата ХербалСепт Кидс кашлица содржат шеќер. Не се соодветни за дијабетичари.  

Dr.Theiss

Dr.Theiss