CINK KELAT 25mg капсули, 60 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
CINK KELAT 25mg капсули, 60 капсули


  • Шифра: 1000098
  • Производител: DIETPHARM
430 ден.

CINK KELAT 25mg капсули, 60 капсули.

Цинкот придонесува за нормална функција на имунолошкиот систем, когнитивна функција, одржување на коса, кожа и нокти, одржување на нормален вид, нормална плодност и репродукција, нормални  нивоа на тестостерон во крвта и заштита на клетките од оксидативен стрес.

DIETPHARM

DIETPHARM