LipineRve 300mg капсули, 30 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
LipineRve 300mg капсули, 30 капсули


  • Шифра: 0019089
  • Производител: MIKA NUTRI PHARMA
638 ден. 850 ден.

LipineRve 300mg капсули, 30 капсули.

Состав: R-алфа липоична киселина, 300 мг.

Употреба:

Возрасни: Еднаш дневно, земете една капсула еден час пред оброк. Се препорачува да се користи подолг временски период.