Classic Stethomed Апарат за притисок :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Classic Stethomed Апарат за притисок


  • Шифра: 0320052
  • Производител: PIC Solution
990 ден.

Classic Stethomed Апарат за притисок.

Овој комплет од опсегот Pic Solution е составен од анероиден монитор за крвен притисок и стетоскоп.
Ви нуди целосен пакет за следење на крвниот притисок, обединувајќи го Classic Med рачниот монитор за крвен притисок и практичниот стетоскоп Pic.

 Зголемената чувствителност на рамниот стетоскоп од опсегот Pic Solution.

 Практична кутија со патенти, погодна за транспорт и правилна замена по употреба


PIC Solution

PIC Solution