Mobile Rapid Wrist Апарат за притисок :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Mobile Rapid Wrist Апарат за притисок


  • Шифра: 0320053
  • Производител: PIC Solution
3.270 ден.

Mobile Rapid Wrist Апарат за притисок.

Првиот монитор на зглобовите на Pic што може да се синхронизира со вашиот паметен телефон. Компактен и лесен за носење и удобен за носење со вас, на работа или на одмор, тоа е иновација која не дозволува само да го измерите крвниот притисок, исто така можете да го следите директно на вашиот телефон.
Дигитален и автоматски, се издвојува по својата компактна големина и ергономскиот дизајн кои се карактеристични за DLS (Design Language Solution).

Mobile Rapid Wrist има 5 години гаранција.


PIC Solution

PIC Solution