Air Easy On инхалатор :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Air Easy On инхалатор


  • Шифра: 0320048
  • Производител: PIC Solution
4.010 ден.

AIREasy On е иновативен аеросол уред што може да се носи. Благодарение на иновативната мрежна технологија, 

Нуди одлична практичност.
AIREasy On е првиот сè-во-едно аеросолен уред на Pic: неговиот дизајн го прави лесен и погоден за носење, 
така што можете слободно да работите, да учите, да играте, да готвите и да се движите за време на терапијата.

Понатаму, AIREasy On е толку тивок што нема да ве нервира неговиот звук.
ШТО ГО ОДРАБОТУВА УНИКАТЕН?

Мрежестата технологија од новата генерација нуди поголеми перформанси со намалување 
на честичките до минимална големина што овозможува подлабок досег во долните дишни патишта.

Дополнително, AIREasy On може практично да се напојува со користење на кој било 
USB уред (паметни телефони, таблети, напојувачки банки, итн.), кој може да се користи за време на терапијата.
ВО КОИ ФОРМАТИ МОЖЕТЕ ДА ГО НАЈДЕТЕ?

AIREasy On располага со комора за држење лекови, 2 маски (за возрасни и за деца), 
писка и контролен систем на USB со тип-C и молња адаптери.

PIC Solution

PIC Solution