VOONKA Coffee Collagen ќесички, 30 ќесички :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
VOONKA Coffee Collagen ќесички, 30 ќесички


  • Шифра: 0021052
  • Производител: Kampotu Ilac, Turkey
990 ден.

VOONKA Coffee Collagen ќесички, 30 ќесички.

Voonka Coffee-30 ќесички во декоративна метална кутија, со Хидролизиран Колаген 2500 мг, со пријатен мирис и вкус на кафе и карамел, од кој се подготвува вкусен напиток без шеќер.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Употреба:

Растворете 1 ќесичка во 200ml течност. Мешајте се додека содржината целосно не се раствореи. Препорачано е користење 1-2 ќесички дневно за возрасни.

Kampotu Ilac, Turkey

Kampotu Ilac, Turkey