Mycosan Сет :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Mycosan Сет

Сетот содржи:

1. Mycosan XL лак за габична инфекција на нокти 10ml.

Mycosan лак за третман и превенција на габички на  нокти. Биоактивен серум во туба со четка за лесно и едноставно нанесување на заболениот нокт. Сетот Mycosan содржи: апликатор во форма на четка, кој е лесен за употреба и содржи патентиран серум за нокти, десет турпии за нокти за еднократна употреба со груба и мазна страна.

2,Mycosan третман за атлетско стапало 15ml.

Третман за габична инфекција на стапало

Сетот содржи гел со прецизна четка за целосно нанесување .

Моментално намалување на чешањето .

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!