INNOPEA ќесички за возрасни, 15 ќесички :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
INNOPEA ќесички за возрасни, 15 ќесички


  • Шифра: 0021039
  • Производител: INNventa
762 ден.

INNOPEA ќесички за возрасни, 15 ќесички.

Единствена формулација за третман на болка и воспаление.

INNOPEA® претставува додаток на исхрана со палмитоилетаноламид и витамини од Б групата кои придонесуваат за нормална функција на нервниот и имунолошкиот систем, нормална психолошка функција, како и во намалување на заморот и исцрпеноста.

INNOPEA® благодарение на специфичната патентирана формулација придонесува во намалување на оксидативниот стрес кај хронични болни и воспалителни состојби, стимулација на имуниот систем и побрзо закрепнување на организмот.

 Состав

Активни состојки: 1 кесичка (2g)

Levagen®+ 350 mg (од кои палмитоилетаноламид 315 mg)

Витамин Б1 (тиамин-хидрохлорид) 0,55 mg

Витамин Б6 (пиридоксин-хидрохлорид) 0,70 mg

Витамин Б12 (метилкобаламин) 1,25 μg

INNOPEA® 350 mg :::: Стандардна РЕА 600 mg

Терапевтски ефекти

 Редукција на акутни и хронични воспаленија

Намалување на интензитетот на акутна и хронична невропатска болка

Регулација на имуниот одговор

Заштита на нервниот систем

Оптимизација на когнитивните функции

Подобрување на квалитетот на живот

Зошто INNOPEA®?

Ефикасно го намалува интензитетот на акутна и хронична болка и воспаление

Уникатниот фармацевтски облик обезбедува брз почеток на дејство

Помала доза остварува подобар терапевтски ефект

Го штити нервниот систем и го подобрува квалитетот на живот

Добро се поднесува, без несакани ефекти

Комфорна примена, 1-2 кесички дневно

Индикации

INNOPEA® е корисна во намалување на симптомите кај заболувања кои се проследени со невропатска болка, невроинфламација и невродегенерација.

- Болни и воспалителни состојби на периферен и централен нервен систем

-Невродегенеративни болести

-Невропатска или мешана болка предизвикана од канцер и хемотерапија

-Хронични инфламаторни и дегенеративни заболувања

-Нарушувања на спиењето

 Начин на употреба

Возрасни: Растворете ја содржината од кесичката во чаша вода и испијте ја, или содржината од кесичката растопете ја директно во уста, без додавање на течности, наутро и навечер во првите 15 дена. После тоа, да се продолжи со употреба на една кесичка, еднаш дневно.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

INNventa

INNventa