BIOFAR IMMUNO PACK ( 2 VITAMIN C 1000mg шумливи таблети X 20 шумливи таблети + ПОДАРОК ЧАША) :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
BIOFAR IMMUNO PACK ( 2 VITAMIN C 1000mg шумливи таблети X 20 шумливи таблети + ПОДАРОК ЧАША)


  • Шифра: 0020837
  • Производител: BIOFAR
320 ден.

BIOFAR  IMMUNO PACK ( 2 VITAMIN C 1000mg шумливи таблети X 20 шумливи таблети + ПОДАРОК ЧАША)

BIOFAR VITAMIN C 1000mg шумливи таблети,20 шумливи таблети.

Богата формула за помош на имунолошиот систем во борба со заморот и сезонските промени. Високата доза Витамин Ц со биофлавоноиди е специјално дизајнирана да го елиминира заморот, да ја покачи енергијата и да го оптимизира работењето на  имунитетот.

Кога? – Кај ослабен имунитет, при состојби на настинка и грип, во периоди на реконвалесценција, кај алергиски ринитис, при зголемен оксидативен стрес, при интензивни тренинзи.

Кому? – За возрасни лица во периоди на исцрпеност и зголемен напор, за реконвалесценти, за лица осетливи на сезонски пормени, особено важна надополна на Витамин Ц за лица кои пушат, за спортисти или лица кои повремено спортуваат.

Шумливите таблети BIOFAR Vitamin C 1000mg се со дози наменети за возрасни, без шеќер, без аспартам, без вештачки бои и со пријатен природен цитрусен вкус.


ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Употреба:

Растворете 1 шумлива таблета во чаша со вода.

BIOFAR

BIOFAR