Dr.Wolz Kinderimmun прашок за деца 65g :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Dr.Wolz Kinderimmun прашок за деца 65g


  • Шифра: 0007067
  • Производител: Dr.Wolz
1.010 ден.

Dr.Wolz Kinderimmun прашок за деца 65g

Активниот комплекс во KinderImmun се состои од различни природни и корисни состојки за здрав имунолошки систем. За да се зајакне имунолошкиот одоговор, истражувачкиот тим на Dr. Wolz создадоа имунолошка комбинација за целото семејство, бремени жени и доилки. KinderImmune Dr. Wolz е препорачан за деца во раст. Сончевиот витамин Д е потребен за здрав раст и развиток на коските кај децата.
Упатство за употреба:
Деца од 2-3: 1 лажица на ден,
Деца до 6 години: 2 лажици на ден,
Постари деца над 6 години: 3 лажици на ден.
KinderImmun се меша во јогурт, ладен пијалок или десерт.
Не треба да се меша во топли пијалаци со температури над 40 ° C.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Dr.Wolz

Dr.Wolz