Vitamin D 1000 IU капсули за возрасни, 60 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Vitamin D 1000 IU капсули за возрасни, 60 капсули


  • Шифра: 0030736
  • Производител: DIETPHARM
260 ден.

Vitamin D 1000 IU капсули за возрасни, 60 капсули.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!
За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

DIETPHARM

DIETPHARM