Pro Beta Glucan Junior пастили за џвакање, 30 пастили -50% :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Pro Beta Glucan Junior пастили за џвакање, 30 пастили -50%


  • Шифра: 0020719
  • Производител: PharmaS
490 ден.

Pro Beta Glucan Junior пастили за џвакање, 30 пастили.

Пастили со бета-Д-глукан и витамин Д кои допринесуваат за нормална функција на имуниот систем и нормален раст и развој на детските коски.

Пред употребата на лекот внимателно прочитајте го упатството!

За ризикот и несаканите дејства советувајте се со лекар или фармацевт.

Употреба:

За деца од 3 годишна возраст.

Овошен вкус. Меки желатински пастили за џвакање без шеќер. Погодни за дијабетичари.

3-12 години-1 пастила дневно.

12 години и возрасни - 2 дневно.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

PharmaS

PharmaS