AVENT Natural шише стаклено 120ml ( 0+ месеци ) :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
AVENT Natural шише стаклено 120ml ( 0+ месеци )


  • Шифра: 0017332
  • Производител: Avent
592 ден. 740 ден.

AVENT Natural  шише стаклено 120ml ( 0+ месеци ).

Шише со најприроден облик на цуцла која имитира брадавица. Со напреден антиколик систем кој елиминира појава на стомачни колики кај бебето.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Avent

Avent