Sielo АКТИВЕН ЈАГЛЕН капсули, 30 капсули :: ПЗУ Аптека Виа Фарм
×

Кошничка

Вашата кошничка е празна.
Sielo АКТИВЕН ЈАГЛЕН капсули, 30 капсули


  • Шифра: 0020607
  • Производител: SIELO PHARMA
325 ден.

Sielo АКТИВЕН ЈАГЛЕН капсули, 30 капсули.

Состав: Активен јаглен, магнезиумови соли на масни киселини, Силициум Диоксид, капсули од желатин.

Намена: Помага за исфрлање на токсините и прочистување на стомачно -цревниот тракт. Придонесува за отстранување на вишокот токсини во организмот. Неговото абсорбирачко својство води до подобрување на метаболизмот и редуцирање на тежината. Подобен за целосна детоксикација на организмот.

ВИА ФАРМ ВО СЛУЖБА НА ВАШЕТО ЗДРАВЈЕ!

Употреба:

 При начин на исхрана од 5 оброци на ден, по 1-2 капсули 1 час пред оброк. Време на терапија 2-4 седмици. Пред секоја терапија, минимум 3 месеци прекин.